Wie en wat?

 

We zijn nu natuurlijk een tijd gesloten in verband met de maatregelen omtrent het Corona-virus. Toch vertellen we jou graag alvast wat je bij Plezant kunt verwachten zodra we weer open mogen.


Sfeer & Comfort

Bij Plezant kun je terecht precies zoals je bent. Van lekker in je chillbroek een hapje eten tot een feestelijke outfit voor een speciale gelegenheid, je bent welkom en zult je thuis voelen.


Lekker, vers, verrassend en herkenbaar

We bieden een compacte en creatieve kaart die zeer regelmatig wisselt, vrijwel wekelijks veranderen er wel een aantal items, de kans dat je bij een volgend etentje precies dezelfde kaart gepresenteerd krijgt is dan ook niet voor te stellen.

We werken met seizoensproducten, internationale invloeden en verse ingrediënten. Dagelijks komen verse ingrediënten binnen, halen we ze zelf op de markt en met een beetje geluk kan Chef Stijn nog een mandje uit zijn eigen moestuintje vullen.

Normaal gesproken wisselt onze kaart dus zeer regelmatig zodat wij echt vers en variabel kunnen werken. Dit zullen wij ook doorvoeren in de periode dat wij als afhaalrestaurant geopend zijn! 


Easy of uitgebreid?

Je kunt komen genieten van enkel een hoofdgerecht, maar ook meerdere gangen van de kaart.

Laat je liever de keuze aan ons? Dan bieden wij een chefs menu van 3, 4 of 5 gangen. Dit menu wordt grotendeels opgebouwd uit gerechten en componenten van de kaart, maar zullen altijd aangevuld worden met een leuke twist.