Archief

Vier de liefde

Februari, de maand waarin Valentijnsdag en de liefde centraal staan.

Voor velen een commercieel feest, en dat is misschien ook wel zo, maar in deze tijd waarin we veel afstand moeten bewaren en weinig liefde kunnen delen, misschien toch wel even een heel fijn feest.

Dus laten we er een feest van maken!

Speciaal voor de week van Valentijnsdag biedt Plezant een uitgebreid Valentijnsmenu.

Om het succes van ons kerstmenu en het chefsmenu door te zetten, maken we een heerlijk gevarieerd verrassingsmenu passend bij de Valentijnssfeer, mogelijk in 3-, 4-, 5-, of 6 gangen.

We raden aan om het Valentijnsmenu als Verrassingsmenu te bestellen, maar mocht je toch heel graag even spieken…

Klik dan hier voor het Valentijnsmenu!

Je kunt per menu aangeven of je het ‘normaal’ wilt, zonder vis, zonder vlees of geheel vegetarisch. Mocht je verder specifieke wensen hebben, geef dit dan ook door bij je bestelling of stuur een mailtje, dan bespreken we de mogelijkheden.

Plezant deelt de liefde

Liefde is delen! Al enkele weken zijn de mooie producten van grote vriend Chef Chocola bij Plezant te verkrijgen, maar speciaal voor Valentijn maken we er een extra leuke samenwerking van!

Chef Chocola maakt fantastisch mooie repen en is ook een toffe Valentijnsreep aan het ontwikkelen.

Met roos…

en pistache..

en witte chocolade…

Plezant biedt er een aantal mooie dranken bij aan. Van bubbels, rode wijnen, alcoholvrije opties tot speciaalbieren en zoete wijnen die heerlijk combineren met zo’n mooie reep.

We hebben een heleboel opties voor je klaargezet in onze webwinkel. Mocht je nou toch niet kunnen vinden waar je naar op zoek bent, neem dan gerust contact op via info@plezantgroningen.nl en we kijken naar de mogelijkheid.

Ook hebben we samen een Valentijnskaart ontwikkeld. Bij je cadeaupakket krijg je deze kaart sowieso. We willen hem zelfs wel mooi voor je schrijven en tegen vergoeding versturen mocht je een geliefde op afstand willen verrassen

Gelukkig nieuwjaar!

Allereerst de allerbeste wensen voor het nieuwe jaar!

Proost op gezelligheid, liefde, samenzijn, lekker eten en drinken, groei, en natuurlijk een goede gezondheid.

Na alle oliebollen en bubbels zijn we uitgerust weer druk bezig om de zaak en website helemaal klaar te maken voor een nieuw jaar.

We beginnen het jaar 2021 vol goede moed! 

Nieuwe gerechten, nieuwe menu’s en nieuwe dranken!

Nieuwe kansen om het Plezant te maken!

Het jaar 2020 heeft velen pijn gedaan en geschaad, maar er zijn ook mooie dingen gebeurd, en dát nemen we mee en gaan we alleen maar mooier uitbreiden!